Goede doelen

Gedurende deze 4 weekse Beweegchallenge zullen de deelnemers zich inzetten voor de eigen gekozen doelen binnen de organisatie en 7 geselecteerde (veelal) lokale goede doelen. Hiermee creëren wij een extra verbinding tussen de deelnemende organisaties, benadrukken wij de relatie met Nijmegen en fietsen en wandelen we gezamenlijk voor de lokale goede doelen.

Meer informatie over de wedstrijd vind je hier.

Radboud Oncologiefonds

Onderzoek helpt om minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor patiënten met kanker en hun naasten te bereiken. In het Radboudumc wordt hard gewerkt aan een ideaal: een wereld waarin kanker niet langer bestaat.

Naar de website

Amalia Kinderziekenhuis: Kinderfonds

Met jouw hulp kunnen we het Amalia Kinderziekenhuis kindervriendelijker maken, bijvoorbeeld door te zorgen voor afleiding tijdens een behandeling of tijdens het verblijf van een kind.

Naar de website

Vrienden van Hospice Bethlehem

Het Hospice Bethlehem verleent zorg aan mensen voor wie thuis sterven niet wenselijk of mogelijk is. Individuele aandacht en kwaliteit van leven staan hierbij voorop. Stichting Vrienden van Hospice Bethlehem draagt het hospice een warm hart toe en ondersteunt bij het mogelijk maken van een aangenaam verblijf en een passend en waardig levenseinde.

Naar de website

Make-a-wish

Verzorgt een zorgvuldig geplande Wish Journey; een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. Dit heeft impact vanaf het moment van kennismaken tot lang na de wensvervulling; herinneringen die een leven lang meegaan.

Naar de website

Stichting Straatmensen

In de Tweede Walstraat in Nijmegen deelt men maaltijden en lunchpakketten uit aan zwervers, verslaafden, ex-psychiatrische patiënten, gecombineerd met een gezellig praatje. Het doel is om te kijken hoe men in samenwerking met hen zou kunnen komen tot een verbetering van de leefsituatie.

Naar de website

Hulpdienst Nijmegen

Vrijwilligers komen bij mensen thuis en bieden algemene hulp en mantelzorgondersteuning, waar mensen niet terug kunnen vallen op mensen uit hun omgeving en waarvoor geen professionele hulp bestaat. Vaak kunnen mensen hierdoor langer zelfstandig thuis blijven wonen en wordt voor mantelzorgers de zorg voor hun naaste draaglijker.

Naar de website
Hulpdienst Nijmegen